• Sammonlahden hyvinvointiasemalla on datakaapelivaurio – vastaanottotoimintaa ei pystytä tekemään Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Yleinen » Neljän kunnan yhteinen virtuaalinen aluevaalien info-ilta ma 10.1.2022

Neljän kunnan yhteinen virtuaalinen aluevaalien info-ilta ma 10.1.2022

Lemin, Luumäen, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnat järjestävät  maanantaina 10.1.2022 klo 18 alkaen yhteisen ja virtuaalisen info-illan asukkailleen aluevaalien teemoista. Tilaisuuteen osallistutaan Teams-yhteydellä. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki kiinnostuneet.

Teams-linkki ma 10.1. klo 18 alkavaan tilaisuuteen (linkistä näkyy myös tilaisuuden tallenne): https://youtu.be/ItUjZT8siqs

* * * * ​​​
Mitkä ihmeen aluevaalit? Mikä hyvinvointialue? Miksi minun kannattaa äänestää? 
Jos pohdit esimerkiksi näitä kysymyksiä, tule kuuntelemaan Länsi-Saimaan sopivan kokoisten kuntien järjestämää virtuaalista vaali-iltaa maanantaina 10.1. klo 18–20. Myös hyvinvointialueen valmistelijat Eksotelta ja Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta ovat tapahtumassa mukana. Virtuaalisessa vaali-illassa kerrotaan hyvinvointialueesta ja sen ylintä päätösvaltaa käyttävästä aluevaltuustosta. Lisäksi pääset tutustumaan ehdokkaisiin! Tapahtuma striimataan Luumäen kunnantalolta. 
Illan ohjelmassa on: 

  • Hyvinvointialueen valmistelijoiden puheenvuorot hyvinvointialueen toiminnasta ja päätöksenteosta, johon vaaleilla voi vaikuttaa (n. klo 18.15–19) 
  • ​Ehdokkaiden vaalipaneeli 

Linkki tapahtumaan/tallenteeseen  https://youtu.be/ItUjZT8siqs​

Lämpimästi tervetuloa mukaan linjoille! 

Customer service