• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » HAVUJA-hankkeen 1. podcast: Uusia harjoittelu- ja urapolkuja opiskelijoille ja sote-ammattilaisille

HAVUJA-hankkeen 1. podcast: Uusia harjoittelu- ja urapolkuja opiskelijoille ja sote-ammattilaisille

,

Oletko kuullut HAVUJA-hankkeesta? Nyt voit kuunnella hankkeeseen liittyvän podcastin.

HAVUJA-hankkeen tavoitteena on lisätä Etelä-Karjalan hyvinvointialan vetovoimaa opiskelijoille ja alalle palaaville, sekä pitovoimaa nykyisille ammattilaisille (LAB 2023). Samalla pyritään parantamaan osaavan hyvinvointialan henkilöstön riittävyyttä ja saatavuutta jatkossa.

Hankeryhmään kuuluvat Etelä-Karjalan alueen keskeiset osaajat ja toimijat sosiaali- ja terveys- sekä koulutuksen alueilta. LAB-ammattikorkeakoulun ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lisäksi ryhmähankkeessa on toteuttajana Saimaan ammattiopisto, joka edustaa toista astetta.

Podcastsarjan ensimmäisessä osassa LAB-ammattikorkeakoulun lehtori, HAVUJA-hankkeen asiantuntija Arja Sara-aho keskustelee Etelä-Karjalan hyvinvointialueen HAVUJA-hankkeen projektipäällikön Sari Hokkasen kanssa uusista harjoittelu- ja urapoluista. 

Lue lisää HAVUJA-hankkeesta:

Customer service