• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Kuntoutuksen avopalvelut Lappeenrannan alueella keskittyvät keskussairaalan A-siipeen – muutot alkavat 10. kesäkuuta
iloinen nainen keskustelee asiakkaan kanssa ja kirjoittaa paperille

Kuntoutuksen avopalvelut Lappeenrannan alueella keskittyvät keskussairaalan A-siipeen – muutot alkavat 10. kesäkuuta

, ,

Kuntoutuksen palvelut muuttavat A-siiven ylimpiin kerroksiin viikolla 24 eli kesäkuun 10. päivä alkavalla viikolla. Kerroksista 7, 9 ja 10 löytyvät muuttojen jälkeen fysiatrian poliklinikka ja kuntoutustutkimuspoliklinikka, kuntoutusohjaus ja terveyssosiaalityö, fysio- ja toimintaterapia sekä lasten fysio- ja toimintaterapian palvelut. Muuttojen vuoksi vastaanottoajat hetkellisesti vähenevät, mikä vaikuttaa vapaiden aikojen saamiseen Lappeenrannassa.

− Olemme onnellisia ja iloisia uusista työtiloista, joiden suunnitteluun ammattilaisemme ovat voineet osallistua. Keskusteluyhteys arkkitehtien kanssa on ollut hyvää ja toiveitamme on kuultu. Samalla olemme pystyneet kehittämään palveluja ja jatkossa tulemmekin lisäämään ryhmämuotoista kuntoutuspalvelua sekä hyödynnämme entistä enemmän tietoteknisiä kuntoutusvälineitä palvelussamme, kertoo palvelupäällikkö Virpi Aralinna hyvinvointialueelta. 

Kuntoutuksen toiminta seuraavissa osoitteissa loppuu alla mainittuina päivinä ja palvelut avautuvat viimeistään 17.6.2024 keskussairaalan A-siivessä: 

  • 6.6. on viimeinen toimintapäivä osoitteessa Koulukatu 14, 53100 Lappeenranta, josta muuttavat fysiatrian poliklinikka, kuntoutustutkimuspoliklinikka, fysioterapia, kuntoutusohjaus ja terveyssosiaalityö.  
  • 7.6. on viimeinen toimintapäivä Etelä-Karjalan keskussairaalan fysio- ja toimintaterapiassa, joka muuttaa B0-tiloista.
  • 7.6. on viimeinen toimintapäivä toimistotalo Ruorissa työskentelevillä terveyssosiaalityöntekijöillä.
  • 10.6. on viimeinen toimintapäivä Lehmuskodin fysioterapiassa (avofysioterapia) osoitteessa Armilankatu 33, 53100 Lappeenranta
  • 11.6. on viimeinen toimintapäivä lasten fysio- ja toimintaterapiassa osoitteissa Armilankatu 44 ja Armilankatu 48, 53100 Lappeenranta.

Lasten fysio- ja toimintaterapia avautuu 17.6.2024, muut toiminnat muuttoviikon aikana.

Järjestämme muuttojen valmistuttua kansalaisille avointen ovien iltapäivän, josta tiedotamme myöhemmin.

Saapumisohjeet kuntoutuksen vastaanotoille A-siipeen

Asiakkaat ilmoittautuvat keskussairaalan pääaulassa (A-siipi) sijaitsevalla ilmoittautumisautomaatilla, joka ohjaa asiakasta siirtymään oikeaan kerrokseen. Kuntoutuksen vastaanottojen kerroksiin 7, 9 ja 10 vievät A-hissit. Opasteet kuntoutuksen palveluihin on päivitetty. Keskussairaalan A-siipeen ohjaavat siniset A-siiven symbolit.

Asiakaspysäköintiin löytyy runsaasti tilaa Etelä-Karjalan keskussairaalan pysäköintitalosta (maksullinen pysäköinti). Lisätietoa saat nettisivuiltamme ekhva.fi/etela-karjalan-keskussairaala

Lisätietoja:

Virpi Aralinna, palvelupäällikkö, 044 791 5525, [email protected]

Customer service