• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Yksivuotiaiden suun terveystarkastuksissa tyytyväisyys ja palaute huippuluokkaa

Yksivuotiaiden suun terveystarkastuksissa tyytyväisyys ja palaute huippuluokkaa

, ,

Pääasiassa etänä tehtävien suun terveystarkastusten asiakastyytyväisyys on pysytellyt huippulukemissa koko ensimmäisen vuosipuoliskon ajan. Etävastaanotot on palautteen mukaan koettu helpoksi asiointimuodoksi.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen suun terveydenhuolto on saanut korkeat pisteet yksivuotiaiden etävastaanottojen asiakaspalautteissa. Vuoden alusta toukokuun loppuun ulottuvalla tarkastelujaksolla tarkastuksia tehtiin 282 kappaletta ja niiden arvosanaksi on annettu keskiarvollisesti 9.1/10 pistettä ja tyytyväisyyskin on ollut huimat 4.6/5.

Etelä-Karjalassa yksivuotiaiden suun terveystarkastuksia on tehty etävastaanotoilla vuodesta 2021 alkaen ja nykyisin valtaosa niistä tehdään jo etänä. Palvelumuotona yksivuotiaiden etävastaanotto on havaittu käteväksi ja kiitosta on tullut varsinkin perheiltä, joissa on useampi lapsi.

– On koettu helpoksi, ettei tarvitse lähteä mihinkään ja asiat on voinut hoitaa kotoa käsin, kertoo suuhygienisti/projektityöntekijä Tari Niemelä-Tuuva saapuneesta palautteesta.

Lisätietoja

Tari Niemelä-Tuuva, suuhygienisti/projektityöntekijä p. 040 846 9856, [email protected]

Customer service