• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » 2.9.2024 alkaen sosiaalipalveluiden ensineuvo palvelee asiakkaita puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9–13
toimistotyöntekijä on kuulokkeet päässä ja hymyilee

2.9.2024 alkaen sosiaalipalveluiden ensineuvo palvelee asiakkaita puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9–13

, ,

Iso apu -palvelukeskuksen sosiaalipalveluiden neuvonta ja aikuissosiaalityön palvelunumero 05 352 2370 palvelee asiakkaita maanantaista 2. syyskuuta alkaen pysyvästi maanantaista perjantaihin kello 9–13 välisenä aikana.

– Jouduimme lyhentämään sosiaalipalveluiden ensineuvon puhelinpalveluaikaa heinäkuussa henkilöstövajeen aiheuttaman ruuhkatilanteen vuoksi, ja nyt olemme todenneet asiakaspalvelun kokonaisuuden toimivan aikaisempaa paremmin – siksi otamme kello 9–13 palveluajan pysyvästi käyttöömme, kertoo toimintakyky- ja hoivapalvelujen johtaja Irina Snellman hyvinvointialueelta.    

Puhelimitse asioidessa kannattaa muistaa takaisinsoittomahdollisuus – eli asiakas voi halutessaan jättää viestin ja odottaa takaisinsoittoa. Jos puhelinpalvelussa on ruuhkaa, seulovat asiakaspalvelijamme viestejä kiireellisyyden mukaan ja soittavat asiakkaille takaisin.

Myös digitaalisen asiointipalvelun kautta voi jättää helposti soittopyynnön.

Ohje soittopyynnön jättämiseen eAsioinnissa

Mene eAsiointiin

  1. Valitse organisaatio: Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  2. Valitse yksikkö, esimerkiksi sosiaalipalveluiden asioissa:
    Ikääntyneiden ja työikäisten sosiaalipalveluiden neuvonta
  3. Täytä oma nimesi ja puhelinnumerosi
  4. Valitse toivomasi yhteydenottoaika

Lisätietoja:

Irina Snellman, toimintakyky- ja hoivapalvelujen johtaja, p. 040 358 9224, [email protected]

Customer service