• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Sosiaalipalveluiden ensineuvossa ruuhkatilanne jatkuu – 19.8.2024 alkaen ensineuvon asiointipisteet menevät viikoksi kiinni

Sosiaalipalveluiden ensineuvossa ruuhkatilanne jatkuu – 19.8.2024 alkaen ensineuvon asiointipisteet menevät viikoksi kiinni

, ,

Hyvinvointialueen sosiaalipalveluiden ensineuvo on edelleen pahasti ruuhkautunut henkilöstövajeen vuoksi. Ajanvarauksetonta neuvontaa, eli ensineuvo-asiointipisteitä, ei tilanteen vuoksi pystytä ensi viikolla (19.8. – 23.8.2024) pitämään auki asiakkaille.

− Jotta pystymme henkilökuntamme kanssa palvelemaan asiakkaita puhelimitse ja purkamaan ruuhkaa, joudumme valitettavasti pitämään ensi viikon ajan ajanvarauksettomat neuvontapisteet kokonaan kiinni, pahoittelee toimintakyky- ja hoivapalvelujen johtaja Irina Snellman hyvinvointialueelta.

Tämä koskee Iso apu -keskusten, Aikuisten keskusten ja hyvinvointiasemien ensineuvoasiointipisteitä, joissa asiakasohjausta ei valitettavasti ole paikalla, mutta asiakkaat voivat esimerkiksi tuoda hakemuksia postilaatikoihin.

Ajanvarausasiakkaiden vastaanottoaikoihin ei tule muutoksia, vaan ne pidetään Aikuisten keskuksissa normaalisti. Ainoastaan ajanvaraukseton neuvontapiste on Aikuisten keskuksissakin kiinni.

Sosiaalipalveluiden puhelinpalveluaikaa on supistettu – palvelee maanantaista perjantaihin kello 9–13 välillä

Puhelimitse asioidessa kannattaa muistaa takaisinsoitto-mahdollisuus – eli asiakas voi halutessaan jättää viestin ja odottaa takaisinsoittoa. Asiakaspalvelijamme seulovat viestejä kiireellisyyden mukaan ja soittavat asiakkaille takaisin.

Pahoittelemme henkilöstövajeesta aiheutunutta ruuhkaa ja toivomme asiakkailta edelleen kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tilanteeseen.

Ruuhkatilanteen takia sosiaalipalveluiden puhelinpalveluaikaa on supistettu ajalle 8.7. – 31.8.2024

Iso apu -palvelukeskuksen sosiaalipalveluiden neuvonta ja aikuissosiaalityön palvelunumero 05 352 2370

palvelee ma-pe kello 9–13

8.7. – 31.8.2024 välisenä aikana.

Lisätietoja:

Irina Snellman, toimintakyky- ja hoivapalvelujen johtaja, p. 040 358 9224, [email protected]

Customer service