• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Tuetun työllistymisen palveluiden yksikön Työpaja Parkki muuttaa Lappeenrannan kauppatorin laidalle 26.8. – kahvila ja myymälä ovat avoinna kaikille 2.9. alkaen
henkilöt työskentelee mittanauhan kanssa pöydän ääressä

Tuetun työllistymisen palveluiden yksikön Työpaja Parkki muuttaa Lappeenrannan kauppatorin laidalle 26.8. – kahvila ja myymälä ovat avoinna kaikille 2.9. alkaen

, ,

Lappeenrannassa toimiva Työpaja Parkki ja muut tuetun työllistymisen palveluiden Lappeenrannan toiminnot muuttavat osoitteesta Tukkikatu 5 uusiin tiloihin.  Uusi osoite on 26.8.2024 alkaen Toikankatu 4, 53100 Lappeenranta. Uudet tilat sijaitsevat aivan Lappeenrannan kauppatorin laidalla, entisissä Kelan tiloissa. 

Työpaja Parkin kahvila ja myymälä avautuvat 2. syyskuuta osoitteessa Toikankatu 4

Kahvila- ja myymälätoiminta jatkuvat uusissa tiloissa laajennetuin aukioloajoin:
maanantaista torstaihin kello 9–15 ja perjantaisin kello 9–12.

Toimintayksikön esihenkilö Kirsi Kukkonen toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan myymälään ja kahvioon:

– Myymälästä voi ostaa Työpaja Parkin ja Työpaja Joutsenon kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden tekemiä uniikkeja käsityötuotteita sekä tehdä kierrätyslöytöjä. Kahvilassa on tarjolla tuoreita herkkuja makeaan ja suolaiseen nälkään. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kahvioomme ja myymäläämme syyskuusta alkaen.

ostotapahtuma, jossa myyjä ojentaa kuittia asiakkaalle
Työpaja Parkki ja muut tuetun työllistymisen palveluiden Lappeenrannan toiminnot siirtyvät 26.8.2024 alkaen uusiin tiloihin, Lappeenrannan kauppatorin laidalle. 

Mitä tehdään tuetun työllistymisen palveluissa?

Tuetun työllistymisen palvelut tuottavat lakisääteistä kuntouttavaa työtoimintaa työttömille työnhakijoille ja sosiaalista kuntoutusta 18-64 -vuotiaille eteläkarjalalaisille.

Työtoiminnan avulla asiakkaan työ- ja toimintakyky, elämänhallinta sekä tulevaisuuden työllistymis- ja opiskelumahdollisuudet paranevat. Yksikkö koordinoi myös hyvinvointialueen palkkatukityöllistämisen paikkoja pitkään työttömänä olleille työttömille työnhakijoille.

Lisätietoja:

Kirsi Kukkonen, toimintayksikön esihenkilö, Tuetun työllistymisen palvelut, puh. 040 157 6772, [email protected]

Customer service