• Ajanvaraus influenssa- ja koronarokotuksiin ensisijaisesti eAsioinnin kautta – varaa aika nyt Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Ekhva hakee terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialuejohtajaa

Ekhva hakee terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialuejohtajaa

,

Hyvinvointialueen johtoryhmään haetaan toimialuejohtajaa huolehtimaan terveydenhuollon ja kuntoutuksen vastuualueista.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen (Ekhva) johtoryhmään haetaan uutta terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialuejohtajaa. Virka avautui, kun aiemmin johtajana toiminut  Juhani Grönlund lähti uusien haasteiden pariin.

Toimialuejohtajalta odotetaan vankan kokemuksen lisäksi myös tienraivaajan asennetta ja näkemyksiä toimialan tulevaisuudesta. Johtaja osallistuu myös Ekhvan organisaatiokulttuurin kehittämiseen.

– Ekhvan toimintajärjestelmässä jokaisella johtajalla on kaksi työtä. Johtajan tulee tuntea arjen työ ja johtaa sitä sekä johtaa toiminnan kehittämistä. Olemme edelläkävijäorganisaatio monella tapaa. Siksi odotamme uudelta toimialuejohtajaltamme samaa, hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen toteaa.

Terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialuejohtaja on osa johtoryhmää ja johtoryhmän jäsenenä osallistuu strategia-, toimielin- ja talousvalmisteluun ja toimeenpanoon.

Haku virkaan päättyy 30.9. Katso hakuilmoitus tästä.

Tarjolla saattaa olla paikka Suomen parhaaseen johtoryhmään.

Toimialuejohtajan haku

  • Tehtävässä vastataan terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialueen toiminnasta ja taloudesta, mukaan lukien avoterveydenhuolto, erikoissairaanhoito, kuntoutus ja suun terveydenhuolto.
  • Tehtävä edellyttää strategista johtamista ja ymmärrystä kokonaisarkkitehtuuri-, OKR- ja Jatkuvan parantamisen malleista.
  • Virkaan valitulta edellytetään yliopistotasoista ylempää korkeakoulututkintoa terveydenhuollon alalta, johtamiskokemusta ja terveydenhuollon yhteiskunnallisten verkostojen tuntemusta.
  • Hakuaika päättyy 30.9.2024 klo 23:59.

Lisätietoja:

Sally Leskinen, hyvinvointialuejohtaja, puh. 0400 497 418, [email protected]

Lisätietoja myös verkkosivuiltamme: Terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialue hakee kipparia!

Customer service